Valitse sivu

PRIVACY POLICY RELAXOPET

Tietosuojalainsäädännön, erityisesti EU: n tietosuojadirektiivin (DSGVO) mukainen vastuuelin on:

RelaxoPet GmbH Stesse 11 59872 Meschede

Sinun uhrien oikeudet

Voit aina käyttää seuraavia oikeuksia tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:

  • Tietoja tallennetuista tiedoista ja niiden käsittelystä (Art. 15 DSGVO),
  • Virheellisten henkilötietojen korjaaminen (16 DSGVO),
  • Tallennettujen tietojen poistaminen (Art. 17 DSGVO),
  • Tietojenkäsittelyn rajoitus, jos meillä ei ole vielä lupaa poistaa tietojasi lakisääteisten velvoitteiden vuoksi (18 DSGVO),
  • Vastalauseemme tietojen käsittelyn kanssamme (Art. 21 DSGVO) ja
  • Tietojen siirrettävyys edellyttäen, että olet hyväksynyt tietojenkäsittelyn tai olet tehnyt sopimuksen meille (20 DSGVO).

Jos olet antanut meille suostumuksesi, voit peruuttaa sen milloin tahansa tulevaisuudessa.

Voit ottaa yhteyttä sääntelyviranomaiseen milloin tahansa valituksen avulla, kuten: B. kotijäsenvaltion toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle tai vastuulliselle viranomaiselle vastuussa olevalle viranomaiselle.

Luettelo julkisen sektorin ulkopuolisista valvontaviranomaisista on osoitteessa: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

keksit

Jalostuksen tyyppi ja tarkoitus:

Kuten monet muut verkkosivustot, käytämme niin kutsuttuja "evästeitä". Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka siirretään verkkosivusto-palvelimelta kiintolevylle. Tämä antaa automaattisesti tietyt tiedot, kuten IP-osoite, käytetty selain, käyttöjärjestelmä ja Internet-yhteys.

Evästeitä ei voida käyttää käynnistämään ohjelmia tai siirtämään viruksia tietokoneeseen. Evästeiden sisältämien tietojen perusteella voimme helpottaa navigointia ja mahdollistaa verkkosivustojemme oikean näyttämisen.

Missään tapauksessa keräämämme tiedot eivät lähetetä kolmansille osapuolille tai henkilötietojen välinen yhteys luodaan ilman suostumustasi.

Tietenkin voit myös katsella verkkosivustoamme ilman evästeitä. Internet-selaimet asetetaan säännöllisesti hyväksymään evästeet. Yleensä voit poistaa evästeiden käytön milloin tahansa selaimen asetusten avulla. Käytä Internet-selaimen apuominaisuuksia selvittääksesi, miten voit muuttaa näitä asetuksia. Huomaa, että jotkin verkkosivustosi ominaisuudet eivät välttämättä toimi, jos et ole ottanut evästeitä käyttöön.

Tallennusaika ja käytetyt evästeet:

Jos sallit käyttää evästeitä selaimen asetusten tai suostumuksen kautta, verkkosivustoillamme voidaan käyttää seuraavia evästeitä:

Istunto koksi sovelluksen aikana

Sikäli kuin nämä evästeet voivat koskea (myös) henkilötietoja, ilmoitamme sinulle seuraavissa kohdissa.

Voit käyttää selaimen asetuksia poistamaan yksittäisiä evästeitä tai koko evästeportaalia. Lisäksi saat tietoja ja ohjeita siitä, miten poistat nämä evästeet tai estät niiden tallennuksen etukäteen. Riippuen selaimen tarjoajalta, löydät tarvittavat tiedot alla olevista linkeistä:

Maksettujen palvelujen tarjoaminen

Jalostuksen tyyppi ja tarkoitus:

Maksullisten palveluiden tarjoamiseksi pyydämme lisätietoja, kuten maksutietoja, tilauksen täydentämiseksi.

Oikeusperusta:

Sopimuksen tekemiseen tarvittavien tietojen käsittely perustuu 6: n alaosaan 1 lit. b DSGVO.

vastaanotin:

Tietojen vastaanottaja voi olla prosessori.

Varastointi aika:

Säilytämme nämä tiedot järjestelmissämme, kunnes lakisääteiset säilytysajat ovat vanhentuneet. Nämä ovat yleensä 6- tai 10 -vuosia oikeiden kirjanpito- ja verotusvaatimusten vuoksi.

Tarvittavat tai vaadittavat säännökset:

Henkilökohtaisten tietojen toimittaminen on vapaaehtoista. Emme voi antaa sinulle pääsyä tarjottuihin sisältöihimme ja palveluihimme ilman henkilötietojesi luovuttamista.

Uutiskirje

Jalostuksen tyyppi ja tarkoitus:

Tietojasi käytetään vain lähettämään sinulle tilatut uutiskirjeet sähköpostitse. Nimesi nimi ilmestyy, jotta voisit vastata sinuun henkilökohtaisesti uutiskirjeessä ja tarvittaessa tunnistaa, jos haluat käyttää oikeuksiasi sairauden kohteena.

Sähköpostiosoitteen ilmoittaminen on riittävä uutiskirjeen saamiseksi. Kun ilmoitat uutiskirjeemme vastaanottamisesta, antamasi tiedot käytetään yksinomaan tähän tarkoitukseen. Tilaajille voidaan myös ilmoittaa sähköpostitse palvelun tai rekisteröinnin kannalta merkityksellisistä olosuhteista (kuten uutiskirjeen tarjouksen muutoksista tai teknisistä ehdoista).

Jotta tehokas rekisteröinti tarvitsisi voimassa olevan sähköpostiosoitteen. Jotta voisimme tarkistaa, että sähköpostiosoitteen omistaja on todella lähettänyt sovelluksen, käytämme Double-opt-in -menettelyä. Tätä tarkoitusta varten tallennamme uutiskirjeen järjestyksen, vahvistusviestin lähetyksen ja pyydetyn vastauksen vastaanottamisen. Muita tietoja ei kerätä. Tietoja käytetään yksinomaan uutiskirjeeseen eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Oikeusperusta:

Antaessamme säännöllisesti sinulle uutiskirjeemme tai vastaavanlaiset tiedot sähköpostitse tietyn sähköpostiosoitteesi perusteella nimenomaisesti antaman suostumuksenne (6, 1, lit. a DSGVO) perusteella.

Suostumus henkilötietojesi säilyttämiseen ja niiden käyttö uutiskirjeeseen voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuudessa. Jokaisella uutiskirjeellä on linkki siihen. Voit myös lopettaa tilauksen tämän sivuston kautta milloin tahansa tai ilmoittaa peruutuksestasi tämän tietosuojailmoituksen lopussa mainitun yhteyden kautta.

vastaanotin:

Tietojen vastaanottaja voi olla prosessori.

Varastointi aika:

Tiedot käsitellään tässä yhteydessä vasta niin kauan kuin vastaava suostumus on olemassa. Sen jälkeen ne poistetaan.

Tarvittavat tai vaadittavat säännökset:

Henkilökohtaisten tietojen toimittaminen on vapaaehtoista, yksinomaan sinun suostumuksesi perusteella. Valitettavasti emme voi lähettää sinulle uutiskirjeemme ilman suostumustemme käyttöä.

Yhteys

Jalostuksen tyyppi ja tarkoitus:

Antamasi tiedot tallennetaan henkilökohtaiseen viestintään. Tämä vaatii voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja nimen. Tämä toimii pyynnön luovuttamisessa ja sen vastaamisessa. Lisätietojen määrittely on vapaaehtoista.

Oikeusperusta:

Yhteydenottolomakkeelle syötettyjen tietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuun (Art 6 kohta 1 valaistu f DSGVO).

Antamalla yhteydenottolomake haluamme helpottaa sinua ottamaan meihin yhteyttä. Tietosi tallennetaan pyyntöjen käsittelyyn ja mahdollisiin jatkotoimiin.

Jos otat meihin yhteyttä tiedustellaksemme tarjouksesta, tapahtuu kontaktilomakkeessa ilmoitettujen tietojen prosessointi sopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi (Art 6 kohta 1 valaistu b DSGVO).

vastaanotin:

Tietojen vastaanottaja voi olla prosessori.

Varastointi aika:

Tiedot poistetaan viimeistään 6 kuukauden kuluttua pyynnön käsittelystä.

Jos kyseessä on sopimusperusteinen suhde, meihin sovelletaan HGB: n mukaisia ​​lakisääteisiä säilytysaikoja ja poistamme tietosi näiden määräaikojen jälkeen.

Tarvittavat tai vaadittavat säännökset:

Henkilökohtaisten tietojen toimittaminen on vapaaehtoista. Pyyntöä voidaan kuitenkin käsitellä vain, jos annat meille nimen, sähköpostiosoitteesi ja pyynnön syyn.

Google Analyticsin käyttö

Jalostuksen tyyppi ja tarkoitus:

Tämä sivusto käyttää Google Analytics, web-analytiikan Googlen tarjoama LLC 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA (jäljempänä "Google"). Google Analytics käyttää niin kutsuttuja "evästeitä", eli tietokoneeseen tallennettuja tekstitiedostoja ja joiden avulla voit analysoida sivuston käyttöä. Evästeestä tämän sivuston käyttöä koskevat tiedot lähetetään yleensä Yhdysvalloissa sijaitsevalle Google-palvelimelle ja säilytetään siellä. Johtuen aktivointi IP-osoitteen nimettömäksi tällä sivustolla, IP-osoite typistetään jäsenvaltioissa Euroopan unionin tai muiden osapuolten sopimuksen Euroopan talousalueesta. Ainoastaan ​​poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä. Puolesta Sivustosta Google käyttää näitä tietoja arvioida sivuston käytöstä, koota raportteja sivuston toimintaa ja tarjoamalla toinen verkkosivuilla ja internet niihin liittyviä palveluja sivuston ylläpitäjä. Google Analyticsin osana Google Analyticsia tarjoamaa IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin.

Tietojenkäsittelyn tarkoitus on arvioida verkkosivuston käyttöä ja kerätä raportteja verkkosivuilla olevista toiminnoista. Verkkosivuston ja Internetin käytön perusteella tarjotaan muita asiaan liittyviä palveluja.

Oikeusperusta:

Tietojen käsittely perustuu käyttäjän suostumukseen (Art. 6 kohta 1 valaistu a DSGVO).

vastaanotin:

Tietojen vastaanottaja on Google prosessorina. Tätä varten Google on suorittanut vastaavan tilauksen käsittelysopimuksen.

Varastointi aika:

Tietojen poistaminen tapahtuu heti, kun ne eivät ole enää tarpeellisia tallennustarkoituksessa.

Kolmas maa siirto:

Google käsittelee tietojasi Yhdysvalloissa ja on toimittanut EU_US Privacy Shieldin https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework, Meillä on myös Google Analyticsin käyttöä koskevia vakiolausekkeita Googlen kanssa.

Tarvittavat tai vaadittavat säännökset:

Henkilökohtaisten tietojen toimittaminen on vapaaehtoista, yksinomaan sinun suostumuksesi perusteella. Ellet estä pääsyä, tämä voi johtaa sivuston toiminnallisiin rajoituksiin.

Suostumuksen peruuttaminen:

Voit estää evästeiden tallentamisen selainohjelmiston vastaavan asetuksen avulla. Olemme kuitenkin huomauttaa, että et saa kaikkia ominaisuuksia tämän sivuston on täysin tarvittaessa tässä tapauksessa käytössä. Voit myös estää tietojen evästejoukon ja liittyvät sivuston käytön (sis. IP-osoite) Googlelle ja näiden tietojen käsittely Googlen, lataamalla selaimen plug-in saatavilla seuraavan linkin ja asenna: Selain Add On Poista Google Analytics käytöstä.

Lisäksi tai vaihtoehtona selaimen lisäosalle voit estää Google Analyticsin seurannan sivuillamme seuraavasti: klikkaa tätä linkkiä, Laitteeseen asennetaan opt-out-eväste. Tämä estää Google Analyticsin tämän sivuston ja tämän selaimen keräämisen jatkossa, kunhan eväste pysyy selaimessa.

profilointi:

Google Analytics -seuranta-työkalun avulla sivuston kävijöiden toimintaa voidaan arvioida ja etuja analysoida. Tätä varten luodaan pseudonymoitu käyttäjäprofiili.

Script-kirjastojen käyttäminen (Google Webfonts)

Jalostuksen tyyppi ja tarkoitus:

Korjata ja graafisesti houkutteleva näyttää meidän sisältöä eri selaimilla käytämme tämän sivuston "Google Verkkokirjasimet" Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; jäljempänä "Google") näyttämään fontteja.

Google-kirjaston tietosuojakäytäntö löytyy täältä: https://www.google.com/policies/privacy/

Oikeusperusta:

Oikeusperusta integrointi Googlen verkkofontteja ja siihen liittyvä tiedonsiirto on Google lupaa (Art. 6 kohta. 1 kirjain a DSGVO).

vastaanotin:

Skriptikirjastojen tai kirjasinkirjastojen kutsu käynnistää automaattisesti yhteyden kirjaston operaattoriin. Se on teoreettisesti mahdollista - mutta tällä hetkellä myös epäselvää, onko ja mihin tarkoitukseen - jos operaattori tässä tapauksessa Google kerää tietoja.

Varastointi aika:

Emme kerää henkilökohtaisia ​​tietoja ottamalla Google Webfontsin käyttöön.

Lisätietoja Google-verkko-fonttien käytöstä on ohjeaiheessa https://developers.google.com/fonts/faq ja Googlen tietosuojakäytännössä: https://www.google.com/policies/privacy/.

Kolmas maa siirto:

Google käsittelee tietojasi Yhdysvalloissa ja on toimittanut EU_US Privacy Shieldin https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

Tarvittavat tai vaadittavat säännökset:

Henkilötietojen antaminen ei ole lakisääteistä eikä sopimusperusteista. Kuitenkin ilman vakiotyyppien fonttien oikeaa esitystä ei voi olla mahdollista.

Suostumuksen peruuttaminen:

Sisältöä varten ohjelmointikieli JavaScriptä käytetään säännöllisesti. Voit siis vastustaa tietojenkäsittelyä estämällä JavaScriptin suorittamisen selaimellasi tai asentamalla JavaScript Blocker incorporation. Huomaa, että tämä voi johtaa sivuston toiminnallisiin rajoituksiin.

Google Mapsin käyttäminen

Jalostuksen tyyppi ja tarkoitus:

Tällä verkkosivustolla käytämme Google Mapsin tarjousta. Google Mapsia ylläpitää Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (jäljempänä "Google"). Tämä antaa meille mahdollisuuden näyttää interaktiiviset kartat suoraan verkkosivustolta, jolloin voit kätevästi käyttää karttaa.

Saat lisätietoja Googlen tietojenkäsittelystä Google-tietosuojailmoitus poista. Siellä voit myös muuttaa henkilökohtaisten tietosuoja-asetuksiasi yksityisyydensuojakeskuksessa.

Yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten voit hallinnoida Google-tuotteisiin liittyviä tietoja Löydät täältä.

Oikeusperusta:

Google Mapsin ja siihen liittyvän tiedonsiirron oikeusperusta Googlelle on sinun suostumuksesi (Art. 6 kohta 1 valaistu a DSGVO).

vastaanotin:

Käymällä verkkosivustolla Google vastaanottaa tietoja, joita käytit verkkosivustollamme vastaavan alasivun kautta. Tämä tehdään riippumatta siitä, onko Google antanut käyttäjätilin, johon olet kirjautunut sisään tai jos käyttäjä ei ole. Kun olet kirjautunut sisään Googlelle, tietosi lähetetään suoraan tilillesi.

Jos et halua olla Google-palvelussa profiilissasi, sinun on kirjauduttava ulos Googlesta ennen aktivoimista. Google tallentaa tietosi käyttöprofiileina ja käyttää niitä mainontaa, markkinatutkimusta ja / tai räätälöityä verkkosivuston suunnittelua varten. Tällainen arviointi toteutetaan erityisesti (ei-kirjautuneiden käyttäjien kohdalla) tarjontaan perustuvan mainonnan tuottamiseksi ja muiden sosiaalisen verkoston käyttäjille tiedottamisesta toiminnastamme verkkosivuillamme. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien muodostumista, ja sinun on noudatettava tätä Googlessa.

Varastointi aika:

Emme kerää henkilökohtaisia ​​tietoja ottamalla Google Maps käyttöön.

Kolmas maa siirto:

Google käsittelee tietojasi Yhdysvalloissa ja on toimittanut EU_US Privacy Shieldin https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

Suostumuksen peruuttaminen:

Jos et halua, että Google kerää, käsittelee tai käyttää tietoja sinusta verkkosivustossamme, voit poistaa JavaScriptin käytöstä selaimesi asetuksissa. Tässä tapauksessa et voi tai vain osittain käyttää verkkosivustoamme.

Tarvittavat tai vaadittavat säännökset:

Henkilökohtaisten tietojen toimittaminen on vapaaehtoista, yksinomaan sinun suostumuksesi perusteella. Ellet estä pääsyä, tämä voi johtaa sivuston toiminnallisiin rajoituksiin.

Sulautetut YouTube-videot

Jalostuksen tyyppi ja tarkoitus:

Joillakin verkkosivustoillamme upotamme YouTube-videoita. Vastaavia laajennuksia käyttävät YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA (jäljempänä "YouTube"). Kun vierailet YouTube-laajennuksen sivulla, se yhdistää YouTuben palvelimiin. Se kertoo sinulle, mitkä sivut vierailet. Jos olet kirjautunut YouTube-tiliisi, YouTub voi yhdistää henkilökohtaisesti selaustoiminnan kanssasi. Tämä voidaan estää kirjautumalla YouTube-tilistä etukäteen.

Jos YouTube-video käynnistetään, palveluntarjoaja käyttää evästeitä, jotka keräävät tietoja käyttäjän käyttäytymisestä.

Lisätietoja tarkoituksesta ja laajuudesta tiedonkeruun ja sen käsittely YouTube, katso yksityisyyden suoja, palvelun, jossa voit myös saada lisätietoja oikeuksistasi ja asetukset vaihtoehtoja suojaa yksityisyyttä (https://policies.google.com/privacy). Google käsittelee tietosi Yhdysvalloissa ja on toimittanut EU: n ja Yhdysvaltojen tietosuojahissin https://www.privacyshield.gov/EU-US Framework

Oikeusperusta:

YouTuben integroitumisen oikeusperusta ja siihen liittyvä tiedonsiirto Googlelle on sinun suostumuksesi (Art. 6 kohta 1 valaistu a DSGVO).

vastaanotin:

YouTuben kutsu käynnistää automaattisesti yhteyden Googlelle.

Varastoinnin kesto ja luvan peruuttaminen:

Kuka tahansa, joka on poistanut evästeiden tallennuksen Google Ad -ohjelmaan, ei tarvitse odottaa tällaisia ​​evästeitä YouTube-videoita katseltaessa. YouTube tallentaa myös muita henkilökohtaisia ​​käyttötietoja muissa evästeissä. Jos haluat estää tämän, sinun on estettävä evästeiden tallennus selaimessa.

Lisätietoja YouTuben tietosuojaan löytyy palveluntarjoajan tietosuojakäytännöstä osoitteessa: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

Kolmas maa siirto:

Google käsittelee tietojasi Yhdysvalloissa ja on toimittanut EU_US Privacy Shieldin https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

Tarvittavat tai vaadittavat säännökset:

Henkilökohtaisten tietojen toimittaminen on vapaaehtoista, yksinomaan sinun suostumuksesi perusteella. Ellet estä pääsyä, tämä voi johtaa sivuston toiminnallisiin rajoituksiin.

Social Plugins

Jalostuksen tyyppi ja tarkoitus:

Sivustomme käyttävät alla lueteltujen palveluntarjoajien sosiaalisia laajennuksia. Lisäosat voidaan tunnistaa sillä, että ne on merkitty sopivalla logolla.

Näitä laajennuksia voidaan käyttää lähettämään tietoja, jotka voivat sisältää henkilötietoja, palveluntarjoajalle ja palveluntarjoaja voi käyttää niitä. Estämme tajuttoman ja ei-toivotun tietojen keräämisen ja välittämisen palveluntarjoajalle 2-napsautuksella. Halutun sosiaalisen laajennuksen aktivoimiseksi se on ensin aktivoitava napsauttamalla vastaavaa painiketta. Vain tällä aktivoimalla plugin on tiedon havaitseminen ja sen lähettäminen palveluntarjoajalle. Emme kerää henkilökohtaisia ​​tietoja sosiaalisten laajennusten avulla tai niiden käytöstä.

Meillä ei ole valtaa, mitkä tiedot mahdollistavat laajennuksen ja miten palveluntarjoaja käyttää sitä. Tällä hetkellä on oletettava, että suorat yhteydet palveluntarjoajan palveluihin laajenevat ja ainakin IP-osoite ja laitteisiin liittyvät tiedot kerätään ja käytetään. On myös mahdollista, että palveluntarjoajat yrittävät tallentaa evästeitä käytetyssä tietokoneessa. Tutustu asianomaisen palveluntarjoajan tietosuojakäytäntöön, jotta näet, mitä tietoja kerätään tässä ja miten sitä käytetään. Huomaa: Jos olet kirjautunut Facebookiin samanaikaisesti, Facebook voi tunnistaa sinut tietyn sivun kävijänä.

Olemme sisällyttäneet seuraavien yritysten sosiaalisen median painikkeet verkkosivuillamme:

Facebook (www.facebook.com)

SSL-salaus

Tietojesi tietoturvan suojaamiseksi lähetyksen aikana käytämme huipputeknisiä salaustekniikoita (kuten SSL) HTTPS: n kautta.

Tietosuojakäytäntömme muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä aina uusimpien lakisääteisten vaatimusten mukaisiksi tai muutoksiin tietosuojakäytännöissämme, kuten uusien palveluiden käyttöönotossa. Uusi vierailusi koskee uutta tietosuojakäytäntöä.

Kysymykset tietosuojavaltuutetulle

Jos sinulla on yksityisyyteen liittyviä kysymyksiä, lähetä meille sähköpostia tai ota yhteyttä organisaatiomme yksityisyydestä vastaaviin henkilöihin:

Tietosuojavaltuutettu
Judithin kala
c / o RelaxoPet GmbH Stesse 11 59872 Meschede

Tietosuojakäytäntö on ollut ActiveMind AG: n tietosuojatiedon generointi (versio 2018-06-22).

Jatkamalla sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lisätietoja

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten muokkaamiseen, sosiaalisten medioiden ominaisuuksien analysointiin ja liikenteen analysoimiseen sivustollamme. Jaamme myös tietoja verkkosivustosi käytöstä sosiaalisen median, mainonnan ja analyysikumppaneidemme kanssa. Yhteistyökumppanimme voivat yhdistää nämä tiedot muihin tietoihin, jotka olet toimittanut niille tai jotka olet kerännyt osana Palvelujen käyttöä. Hyväksyt evästeet, jos käytät edelleen verkkosivustoamme.

sulkeminen